Kierrätys

M-NATURAL-tuotepakkaukset ovat 100% PET-muovia ja täten kierrätettävissä ekopisteissä ympäri maan. PET-muovia pysty­tään hyödyn­tämään kierrätyksessä tehokkaammin kuin muita muo­veja, jolloin luonnonvaroja kulutetaan mahdollisimman vähän. Siksi PET-muovi on valittu myös M-NATURAL-pakkausten materiaaliksi.

 

M-NATURAL-tuotepakkausten kierrätys on vaivatonta: tyhjät tuotepakkaukset ovat puhtaita ja kuivia, eli ne ovat käytön jälkeen valmiita kierrätettäväksi.

LISÄÄ
KIERRÄTYSPISTEITÄ

Muovi­pakkaus­ten kierrä­tyspis­tei­den määrää lisä­tään koko ajan, ja toukokuussa 2017 niitä on maanlaajuisesti jo lähes 550. Kierrätyspisteverkoston ylläpidosta vastaa Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy. Kaikkien Rinki-ekopisteiden ajankohtainen lista löytyy osoitteesta http://rinkiin.fi/kotitalouksille/rinki-ekopisteet/. Ringin verkkosivuilta löydät myös kierrätystä koskevia ohjeita ja vinkkejä.

KÄYTÄ
UUDELLEEN

M-NATURAL-tuotepakkaukset toimivat hienosti ja monipuolisesti myös omassa kierrätyskäytössä. Tyhjät pakkaukset toimivat esimerkiksi kätevänä säilytyspurkkina esimerkiksi kaurahiutaleille, muroille tai muille kuiville ruoka-aineille.