Återvinning

M-NATURALS produktförpackningar består till 100 % av PET-plast och kan därför återvinnas i återvinningsstationer runt om i landet. PET-plast kan användas mer effektivt än annan plast i återvinning, vilket minimerar utnyttjande av naturresurser. Just därför har PET-plast valts som material för M-NATURALS förpackningar.

 

Det är enkelt att återvinna M-NATURALS produktförpackningar: de tomma förpackningarna är rena och torra, vilket betyder att de är klara att återvinnas direkt efter att de använts.

FLER
ÅTERVINNINGSSTATIONER

Antalet återvinningsstationer ökar hela tiden och i maj 2017 fanns ca 550 i hela landet. Återvinningsstationernas nätverk hanteras av Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy. Den nuvarande listan av alla Rinki-återvinningsstationer finns på http://rinkiin.fi/kotitalouksille/rinki-ekopisteet/. Du kan också hitta instruktioner för återvinning på RINKI-webbplatsen.

ÅTERANVÄND
DINA PRODUKT­FÖR­PACKNINGAR

Du kan själv återanvända M-NATURALS produktförpackningar på många olika sätt. Tomma förpackningar kan till exempel användas för att förvara havregryn, granola eller andra torra livsmedel.